6947969081 Βροντάδος Χίος, Χίος kofinasg@gmail.com
hero image
 
 

Κοφινάς 
Κατασκευές Γυψοσανίδας Χίος

Η επιχείρηση μας, με έδρα την Χίο, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής γυψοσανίδων, ινοσανίδων και τσιμεντοσανίδων από το 2016, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε κατασκευές γυψοσανίδας και με γύψινες διακοσμήσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Λαγονήσι και σε όλη την Χίο, τις Οινούσσες και τον Ψαρά.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διαθέτει εμπειρία 20 χρόνων με προϋπηρεσία στην Ελλάδα και στην Αμερική καθώς επίσης έχει στην κατοχή του πιστοποίηση τεχνίτης fire win για κατασκευές με αντοχή στην φωτιά.

Τα χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να σας εγγυηθούνε λύσεις που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

 

 

 

Η τεχνογνωσία και η φαντασία είναι βασικά εργαλεία του επαγγέλματος και αυτό δίνει την δυνατότητα να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες όπως ψευδοροφές, χωρίσματα, επενδύσεις και να σας εγγυηθεί για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεμσα
 

Παραμένουμε διαρκώς ενημερωμένοι στον χώρο της διακόσμησης και σας προτείνουμε καινοτόμες ιδέες με σκοπό την ανάδειξη της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Έχουμε ανταποκριθεί επάξια έως σήμερα σε μεγάλο αριθμό κατασκευών με γυψοσανίδες, ινοσανίδες και τσιμεντοσανίδες και έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται ωστε να εγγυόμαστε την ποιότητα των κατασκευών